Centrale verwarming laten plaatsen in Gent en omstreken

Sart Technics kan uw centrale verwarming op gas plaatsen in uw woning in Gent en omstreken. Uw loodgieterspecialist uit Lievegem is een professioneel Cerga-gasinstallateur. Met het kwaliteitslabel Cerga op zak garanderen wij u dat wij uw centrale verwarming op gas in regio Gent plaatsen volgens de laatste reglementeringen en normen.

Een centrale verwarming op gas laten plaatsen in uw woning in regio Gent

Onze medewerkers zijn erkende technici en het bedrijf is ingeschreven bij het Departement Leefmilieu, Natuur & Energie van Vlaanderen. Dankzij die certificatie kan Sart Technics uit Lievegem de controle en het onderhoud van verwarmingstoestellen gevoed met gasvormige brandstof uitvoeren. Door een goede plaatsing van uw centrale verwarming op gas en het regelmatig onderhoud ervan, verlengt u de levensduur van uw centrale verwarming en verhoogt u uw wooncomfort! Als loodgieterij kunt u bij ons ook terecht voor de installatie van hernieuwbare energiebronnen, voor de plaatsing van uw sanitair, vloerverwarming of ventilatiesysteem en voor schilderwerken, stukadoorswerken en vloerwerken.

Contacteer ons voor meer informatie

Heeft u besloten om uw centrale verwarming op gas door ons te laten plaatsen in de omgeving van Gent? Heeft u vragen over de mogelijkheden van uw centrale verwarming of verneemt u graag hoe Sart Technics u daarbij kan helpen? Contacteer ons dan voor meer informatie. U kunt ons bereiken via het nummer +32 (0)489 264 188, via het e-mailadres info@sarttechnics.be of door het contactformulier in te vullen. Wij koppelen snel terug. Ontdek alvast meer over al onze diensten, zoals de plaatsing van uw sanitair, vloerverwarming of ventilatiesysteem.  meer weten?

+32 (0)489 264 188

of wenst u meer uitleg te geven over uw centrale verwarming via ons formulier

Neem contact op
Naam:  *
Telefoonnummer:  *
Email:  *


Sart Technics bv © 2024 / Privacy / Website by KMOSites