Installatie van hernieuwbare energiebronnen, warmtepompen en zonneboilers

Voor de installatie van hernieuwbare energiebronnen, zoals het laten plaatsen van warmtepompen en zonneboilers in regio Gent, kunt u een beroep doen op onze experts. Sart Technics uit Lievegem heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de installatie van centrale verwarming, sanitair, vloerverwarming, ventilatiesystemen, hernieuwbare energiebronnen en algemene bouw- en renovatiewerken. Als u een samenwerking aangaat met ons voor de installatie van uw hernieuwbare energiebronnen, zoals het laten plaatsen van warmtepompen en zonneboilers in de omgeving van Gent, dan mag u rekenen op een perfecte afwerking, stiptheid, een totaalservice en een professionele benadering.

Wij helpen u bij de installatie van hernieuwbare energiebronnen

Hernieuwbare energiebronnen kunnen hun energie zelf aanvullen. Denk daarbij aan windenergie, zonne-energie of hydraulische energie. Doordat wij bij Sart Technics uit Lievegem ons voortdurend blijven bijscholen, mag u er zeker van zijn dat de installatie van uw hernieuwbare energiebronnen op een correcte manier gebeurd. De warmtepompen die wij plaatsen in regio Gent werken op basis van hernieuwbare energie, zoals zonne-energie, grondenergie, grondwater en luchtenergie. Als u kiest om een zonneboiler te laten plaatsen in uw woning in Gent, dan kiest u voor een boiler die water opwarmt met zonne-energie. Een ideale manier dus om uw woning stap voor stap duurzamer te maken. U kunt bij ons loodgietersbedrijf ook aankloppen als u uw badkamer wilt (her)inrichten of een ventilatiesysteem wilt laten plaatsen.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten

Heeft u vragen over de installatie van hernieuwbare energiebronnen, zoals het laten plaatsen van zonneboilers en warmtepompen in regio Gent? Of wilt u meer weten over ons bedrijf in het algemeen? Neem dan zeker contact op met ons. Dat kan door te bellen naar +32 (0)489 264 188, te mailen naar info@sarttechnics.be of door het contactformulier in te vullen. Als ervaren loodgieters kunnen wij u zeker en vast verder helpen.meer weten?

+32 (0)489 264 188

of wenst u meer uitleg te geven over uw centrale verwarming via ons formulier

Neem contact op
Naam:  *
Telefoonnummer:  *
Email:  *


Sart Technics bv © 2024 / Privacy / Website by KMOSites