Sanitair laten plaatsen in Gent en omstreken

U kunt bij ons loodgietersbedrijf terecht als u sanitair wilt laten plaatsen in regio Gent en omstreken. Sart Technics uit Lievegem heeft een ruime kennis en deskundigheid over de installatie van vloerverwarming, hernieuwbare energiebronnen, centrale verwarmingen, ventilatiesystemen, sanitaire installaties, enzovoort.

Laat uw sanitair plaatsen door specialisten uit regio Gent

Sart Technics uit Lievegem, bij Gent, plaatst alle mogelijke sanitaire toestellen:

  • douches, ligbaden, wastafels en toiletten
  • al het kraanwerk
  • de leidingen
  • de boilers
  • de gasketels

Ons loodgietersbedrijf vindt kwaliteit een belangrijk gegeven en gebruikt dan ook uitsluitend kwaliteitsmaterialen om een perfect resultaat te kunnen garanderen. Ook het herstellen of vervangen van het bestaande sanitair kan door Sart Technics uit regio Gent gebeuren. 

Contacteer ons om een samenwerking aan te gaan

Heeft u vragen over een van onze diensten, zoals het door ons laten uitvoeren van een volledige badkamerinrichting of het plaatsen een ventilatiesysteem? Wilt u meteen met ons een samenwerking aangaan om uw sanitair te laten plaatsen in regio Gent? Contacteer ons dan via het nummer +32 (0)489 264 188 of stuur een e-mail naar info@sarttechnics.be. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier. Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en kijken ernaar uit om uw sanitair in orde te brengen.meer weten?

+32 (0)489 264 188

of wenst u meer uitleg te geven over uw centrale verwarming via ons formulier

Neem contact op
Naam:  *
Telefoonnummer:  *
Email:  *


Sart Technics bv © 2024 / Privacy / Website by KMOSites