Loodgieter in Gent en omstreken

✓Voor een volledige installatie
✓Cerga-gasinstallateur
✓Een perfecte afwerking

Bent u op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Gent? Dan kunt u terecht bij Sart Technics uit Lievegem. Wij zijn een loodgietersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Met onze kennis, expertise en de juiste certificaten op zak helpen wij u altijd op een efficiënte, correcte en veilige manier verder. Ontdek hieronder meer over onze diensten.

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Uw gekwalificeerde loodgieter in regio Gent

Als loodgietersbedrijf staan wij aan uw zijde bij verschillende zaken. Zo kunt u een beroep doen op onze deskundigheid voor de plaatsing van een centrale verwarming, vloerverwarming, een ventilatiesysteem, een hernieuwbare energiebron en meer. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire installaties, boilers en verwarmingsketels. Verder nemen wij ook renovaties en verbouwingen voor onze rekening. Kortom, u kunt een loodgieter van Sart Technics uit regio Gent inschakelen voor eender welke vraag of probleem.

sanitair

Neem contact op met onze experts

Zou u graag samenwerken met een loodgieter van ons bedrijf uit Lievegem, bij Gent? Of heeft u vragen over een bepaalde dienst, zoals het plaatsen van een ventilatiesysteem? Neem dan contact op met onze experts door te bellen naar +32 (0)489 264 188. U bereikt ons ook via het e-mailadres info@sarttechnics.be of vul het contactformulier in.

Naam:  *
Telefoonnummer:  *
Email:  *


Sart Technics bv © 2024 / Privacy / Website by KMOSites