Een volledige badkamerinrichting in regio Gent

✓Voor een volledige installatie
✓Cerga-gasinstallateur
✓Een perfecte afwerking

Wilt u uw volledige badkamerinrichting overlaten aan experts in de omgeving van Gent? Dan kunt u bij ons terecht. Sart Technics uit Lievegem is al meer dan 25 jaar uw loodgieterspecialist. Schakel ons in voor de plaatsing van uw vloerverwarming, centrale verwarming, hernieuwbare energiebron en voor algemene bouw- en renovatiewerken. Wij beschikken logischerwijs ook over de juiste certificaten om alle werken op een veilige en correcte manier uit te voeren.

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Schakel experts in voor een volledige badkamerinrichting in regio Gent

U moet op heel wat zaken letten als u uw badkamer wilt (her)inrichten. Denk bijvoorbeeld aan de waterbestendigheid van de materialen die u gebruikt in deze ruimte of aan de correcte aansluiting van uw sanitaire voorzieningen. Laat u daarom bijstaan door specialisten voor de volledige badkamerinrichting van uw woning in de omgeving van Gent. Heeft u hulp nodig bij de installatie van een centrale verwarming of uw ventilatiesysteem? Ook dan helpen wij u graag.

sanitair

Kom meer te weten over onze werkwijze

Wilt u graag samenwerken met Sart Technics uit Lievegem voor de volledige badkamerinrichting van uw woning in regio Gent? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan zeker contact op met ons. U kunt ons bereiken via het nummer +32 (0)489 264 188 of stuur een e-mail naar info@sarttechnics.be. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Naam:  *
Telefoonnummer:  *
Email:  *


Sart Technics bv © 2024 / Privacy / Website by KMOSites